ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 yleisintä sanaa englanninkielisinä ja lauseina - Finnish
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 yleisintä sanaa englanninkielisinä ja lauseina


        
Pelaa parhaita ilmaisia ​​online-sanapelejä ja lauseita.

        
Lue 1000 yleisintä englanninkielistä sanasta, jossa on sanaston sanapelejä ja lauseiden näytteitä. Sana-pelit ovat vain joitain suosituimpia pelejä, jotka ovat saatavilla.

        
Tämä sanapeli on nero, joka voi kehittää sinua henkisen kehityksen. Sen lisäksi, että opit enemmän tukea ja hauskaa. analyyttiset taidot ja taiteellinen kehitys sinusta tämän sanapelin.

        
Englanninkielisten sanastojen hauskuus voi auttaa sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​englantilaisia ​​englantilaisia ​​englannin kielen ammattitaitoja. Ennen kuin aloitat pelaamisen, kannattaa tarkastella kaikkia sanoja ja etsiä niitä, joita et tiedä. Yksi tapa oppia hyvin tästä pelistä on poistaa aikarajat ja etsiä sanoja sanastossa, kun pelaat. Sanakirjojen sanamuodon toistuva käyttö auttaa sinua muistaa ne, joten pelaaminen Funglish opettaa sinulle enemmän kuin muutama uusi sana.

        
Tämä on fantastinen peli kaikille, jotka juuri alkavat englantia ja haluavat harjoitella sanavarastoja. Se vie sinut ajattelemaan epätavallisempia sanoja ja määritelmiä. On parempaa, jos pelaat äidinkielenään, jotta voit oppia uusia 1000 tavallisinta sanaa englanninkielellä ja laulunäytteitä niistä.

        
Lue 1000 puhuttua englantia ja lausuntanäytteet sanaston sanapeleillä ja lauseiden näytteillä ovat hauskoja tapoja laajentaa sinä englannin kielen taitoa kaikki hauskanpitoon.