ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 paraules més comunes en anglès i mostres de frases - Catalan
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 paraules més comunes en anglès i mostres de frases


        
Juga els millors jocs de paraules en línia gratuïts i mostres d'oracions.

        
Aprèn 1.000 paraules en anglès més habituals amb jocs de paraules de vocabulari i mostres de frases. Els jocs de paraules són només alguns dels jocs més populars disponibles avui són l'aprenentatge.

        
Aquesta paraula jocs és un geni que pot desenvolupar el desenvolupament mental de tu. A més d'aprendre a donar suport a més i divertir-se. habilitats analítiques i desenvolupament artístic de vostès jocs de paraules.

        
La diversió dels jocs de vocabulari anglès pot ajudar tant a parlants natius com estrangers de l'anglès a desenvolupar habilitats de vocabulari de l'idioma anglès. Abans de començar a jugar, és una bona idea mirar totes les paraules i buscar les que no coneixeu. Una manera d'aprendre bé d'aquest joc és eliminar el límit de temps i buscar paraules al diccionari mentre jugues. L'ús repetit de paraules de vocabulari us permet recordar-les, de manera que jugar a Funglish us mostrarà més que algunes paraules noves.

        
Aquest és un fantàstic joc per a tots els que acaben de començar amb l'anglès i que vulguin practicar paraules de vocabulari. Us fa pensar en paraules més poc freqüents i en les seves definicions. Fins i tot és millor si jugues amb un nadiu perquè puguis aprendre 1000 paraules més comuns en anglès i mostres de frases d'ells.

        
Conegueu més de 1000 exemples d'oració en anglès i frases amb vocabulari de paraules i mostres d'oracions són maneres divertides d'ampliar-vos el coneixement de l'idioma anglès, tot mentre es diverteix.