ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 najčešćih riječi na engleskom i u uzorku kazne - Croatian
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 najčešćih riječi na engleskom i u uzorku kazne


        
Igrajte najbolje besplatne online igre riječi i uzorke rečenica.

        
Saznajte 1000 najčešćih engleskih riječi s riječnim igrama riječi i uzorcima rečenice. Riječ igre su samo neke od najpopularnijih igara dostupnih danas su učenje.

        
Riječ igre je genij koji može razviti mentalni razvoj vas. Osim učenja podrške i zabave. analitičke vještine i umjetnički razvoj te riječi igre.

        
Zabava engleskog jezičnih igara može pomoći domaćim i stranim govornicima engleskog jezika da grade vještine vokabulara engleskog jezika. Prije nego što počnete igrati, dobro je pogledati sve riječi i potražiti one koje ne znate. Jedan od načina da dobro naučite od ove igre jest ukloniti vremensko ograničenje i potražiti riječi u rječniku dok igrate. Ponovljena upotreba riječnih riječi pomaže vam da ih se sjećate, tako da ćete igrati Funglish će vas naučiti više od nekoliko novih riječi.

        
Ovo je fantastična igra za svakoga tko tek počinje s engleskim i želi prakticirati riječi iz rječnika. To vas tjera na razmišljanje o neuobičajenim riječima i njihovim definicijama. Još je bolje ako igrate s roditeljima tako da možete naučiti nove 1000 najčešćih riječi na engleskom i iz njih iznijeti uzorke.

        
Saznajte 1000 najčešće izgovorenih engleskih jezika i uzorke kazališnih riječi s riječnim igrama i uzorcima rečenice zabavni su načini proširenja znanja engleskog jezika, sve dok se zabavljate.