ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 najčešćih reči u engleskom i uzorcima izreka - Bosnian
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 najčešćih reči u engleskom i uzorcima izreka


        
Igrajte najbolje besplatne online igre za riječi i uzorke kazne.

        
Naučite 1000 najčešćih engleskih riječi s riječnim riječima riječnika i uzorcima rečenice. Riječne igre su samo neke od najpopularnijih igara koje su danas dostupne u učenju.

        
Riječ igre su genije koje mogu razviti vaš mentalni razvoj. Pored toga što učite da podržite više i zabavite se. analitičke vještine i umjetnički razvoj te riječi igre.

        
Zabava engleskih rečnika igre može pomoći domaćim i stranim govornicima engleskog jezika da razviju vještine na engleskom jeziku. Pre nego što počnete da igrate, dobra je ideja da pogledate sve reči i pogledate one koje ne znate. Jedan od načina da dobro naučite ovu igru ​​je da eliminišete vremenski rok i pogledate riječi u rečniku dok igrate. Ponovljeno korišćenje reči rečnika pomaže vam da ih zapamtite, tako da će igranje Funglisa naučiti više od nekoliko novih reči.

        
Ovo je fantastična igra za svakoga ko tek počinje sa engleskim i želi da izvodi riječi riječi. To vas tera da razmišljate o neobičnim rečima i njihovim definicijama. Još je bolje ako se igrate sa roditeljima, tako da možete naučiti novih 1000 najčešćih reči na engleskom jeziku i uzorke rečenica iz njih.

        
Saznajte 1000 najčešće poznatih engleskih i uzoraka rečenice sa rečima i rečima uzoraka, zabavni su načini da proširite znanje engleskog jezika, sve dok se zabavite.