ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 mest almindelige ord på engelsk og sættsampler - Danish
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 mest almindelige ord på engelsk og sættsampler


        
Spil de bedste gratis online ordspil og sætningsprøver.

        
Lær 1000 mest almindelige engelske ord med ordforråd ordspil og sætningsprøver. Word-spil er bare nogle af de mest populære spil, der er tilgængelige i dag, er at lære.

        
Dette ordspil er et geni, som kan udvikle den mentale udvikling af dig. Udover at lære at støtte mere og have det sjovt. analytiske færdigheder og kunstnerisk udvikling af dig dette ordspil.

        
Sjov af engelske ordforrådsspil kan hjælpe både indfødte og udenlandske talere til engelsksprogede engelsksprogede ordforrådskompetencer. Før du selv begynder at spille, er det en god ide at se igennem alle ordene og kigge op de, du ikke kender. En måde at lære godt af dette spil er at fjerne tidsbegrænsningen og slå op ord i ordbogen, mens du spiller. Gentagen brug af ordforråd hjælper dig med at huske dem, så at spille Funglish vil lære dig mere end et par nye ord.

        
Dette er et fantastisk spil for alle, der lige er begyndt med engelsk og ønsker at øve ordforråd ord. Det skubber dig til at tænke på mere usædvanlige ord og deres definitioner. Det er endnu bedre, hvis du spiller med en indfødt, så du kan lære nye 1000 mest almindelige ord på engelsk og sætte prøver fra dem.

        
Lær 1000 mest almindeligt talte engelsk og sætningsprover med ordforråd ordspil og sætningsprover er sjove måder at udvide dig til kendskab til det engelske sprog, mens du har det sjovt.