ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 meest voorkomende woorden in Engelse en zin-voorbeelden - Dutch
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 meest voorkomende woorden in Engelse en zin-voorbeelden


        
Speel de beste gratis online woordspelletjes en zinsamples.

        
Leer 1000 meest voorkomende Engelse woorden met woordenschatwoorden en zinsvoorbeelden. Woordspellen zijn slechts enkele van de meest populaire spellen die tegenwoordig beschikbaar zijn om te leren.

        
Deze woordspelletjes zijn een genie die de ontwikkeling van de mentale ontwikkeling van jou kan ontwikkelen. Naast het leren om meer te ondersteunen en plezier te hebben. analytische vaardigheden en artistieke ontwikkeling van jou deze woordspelletjes.

        
Het plezier van Engelse woordenschatspellen kan zowel moedertaalsprekers als gastsprekers uit het Engels helpen woordenschatvaardigheden in het Engels te ontwikkelen. Voordat je begint met spelen, is het een goed idee om alle woorden te doorzoeken en de woorden op te zoeken die je niet kent. Een manier om goed te leren van dit spel is om de tijdslimiet te verwijderen en woorden op te zoeken in het woordenboek terwijl je speelt. Herhaald gebruik van woorden in de woordenschat helpt je ze te herinneren, dus het spelen van Funglish leert je meer dan een paar nieuwe woorden.

        
Dit is een fantastisch spel voor iedereen die net begint met Engels en woordenschatwoorden wil oefenen. Het dwingt je om meer ongewone woorden en hun definities te bedenken. Het is zelfs beter als je met een native speelt, zodat je nieuwe 1000 meest voorkomende woorden in het Engels en zin-samples van ze kunt leren.

        
Leer 1000 gesproken Engels en zin samples met woordspelletjes en zin samples zijn leuke manieren om je kennis van de Engelse taal uit te breiden, allemaal terwijl je plezier hebt.