ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 leggyakoribb szó angol és mondat mintákban - Hungarian
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                
1000 leggyakoribb szó angol és mondat mintákban


        
Játszd a legjobb ingyenes online szójátékokat és mondatok mintáit.

        
Tanuld meg 1000 leggyakoribb angol szót szavak szókészletekkel és mondatmintákkal. A Word-játékok csak néhány, a legnépszerűbb, ma elérhető játék.

        
Ez a szó játék egy zseni, aki fejlesztheti a mentális fejlődését. Amellett, hogy megtanulják a többet támogatni és szórakozni. elemző készségek és a művészi fejlődés az Ön számára ez a szó játék.

        
A szórakoztató angol szószedetek segítenek mind az angol, mind a külföldi hallgatók angol nyelvtanítási készségeket készíteni. Mielőtt elkezdené a játékot, jó ötlet, hogy átnézzenek az összes szóra, és keressétek azokat, amelyeket nem ismer. Az egyik módja ennek a játéknak a megtanulása, hogy megszüntesse a határidőt, és játék közben megnézzen szavakat a szótárban. A szókincs szavak ismételt használata segít emlékezni rájuk, így a Funglish játékban több, mint néhány új szót tanítanak.

        
Ez egy fantasztikus játék azok számára, akik csak angolul kezdődnek és szókincs szavakat akarnak gyakorolni. Ez arra késztet, hogy nehezebb szavakra és meghatározásokra gondoljon. Még jobb, ha játszani egy natív, így meg lehet tanulni az új 1000 leggyakoribb szót angolul és mondat mintákat tőlük.

        
Ismerd meg a 1000 leggyakrabban beszélt angol nyelvet és a mondatok mintákat a szókincs szóval és a mondatmintákkal, szórakoztató módon, hogy kibővítsd az angol nyelvtudást, mindezt szórakoztatva.