ad-1

วันอาทิตย์ที่ 8 กรกฎาคม พ.ศ. 2561

1000 най-често срещани думи на английски и пробни изречения - Bulgarian
THE BEST ONLINE WORD GAMES

 Most Common Words in English (1-1000)


                  1000 Most Common Words in English                http://www.takeor.com/word%20game/1-1000/1-100.html
                               
http://www.takeor.com/crossword/1-1000/crossword%201-50.html

Test your vocabulary Test your vocabulary

                                                                                1000 най-често срещани думи на английски и пробни изречения


        
Играйте най-добрите безплатни онлайн игри и изречения за изречения.

        
Научете 1000 най-често срещани думи на английски с думи за думи и изречения за изрази. Word игри са само някои от най-популярните игри, които се предлагат днес.

        
Тази дума игри е гений, който може да развива умственото развитие на вас. Освен да се научиш да подкрепяш повече и да се забавляваш. аналитични умения и художествено развитие на тази дума игри.

        
Забавлението на английските лексикални игри може да помогне на местните и чуждестранните лектори на английски да изградят английска езикова подготовка. Преди да започнете да играете, добре е да погледнете всички думи и да потърсите тези, които не знаете. Един от начините да се научите добре от тази игра е да премахнете срока и да търсите думите в речника, докато играете. Повторното използване на думите в речника ви помага да ги запомните, така че да играете Funglish ще ви научи повече от няколко нови думи.

        
Това е една фантастична игра за всеки, който току-що започва с английски и иска да практикува речни думи. Това ви кара да мислите за по-необичайни думи и техните определения. Още по-добре е да играете с роден, за да научите нови 1000 най-често срещани думи на английски и извадки от тях.

        
Научете 1000 най-често изречени английски и изречения с речни думи и изречения за изречения са забавни начини да разширите знанията си на английски език, докато сте се забавлявали.